СУ "Емилиян Станев" - В. Търново

Добре дошли на нашия сайт!

По повод Националната седмица на четенето 09-13.12.2019 г. към учениците от СУ ,,Емилиян Станев“ се отправи предизвикателството да направят кратко клипче, като четат част от книга - индивидуално или групово, и качат видеото във фейсбук с хаштаг. #ниечетем.
Иновативната идея на учителката по български език и литература Незабравка Апостолова    се оказа забавна и мотивираща за участниците. 
Събралите най-много харесвания и гледания клипове с четящи ученици получиха награди: за четящи заедно ученици беше награден II "Е" клас с ръководители Стефка Василева и Десислава Витова, а индивидуалните награди спечелиха Михаил Тодоров от Х "А" клас, който изпълни ,,Опълченците на Шипка“ от Иван Вазов, и Василена Енчева от VIII "А" клас, която прочете ,,Две хубави очи“ от П. К. Яворов.
Благодарим на всички, които се включиха в предизвикателството #ниечетем, доказвайки, че четенето е широта, светлина и вдъхновение, и опровергавайки клишето, че социалните мрежи раждат само безсмислени и банални публикации.
20.12.2019 2