СУ "Емилиян Станев" - В. Търново

Добре дошли на нашия сайт!

Новини

Тази стена вече радва музикантите в кабинета на г-жа Кремена  Павлова. Ето какво сподели тя:
Прочети още...

На 13.10.2020 г. се проведе интегриран урок по руски  и английски език в групата IX „А, В“ клас на тема „Один день в Москве. Род существительных“ с учители Пенка Маринова и Галя Везирова.

Прочети още...

Мили ученици, родители и учители,

По сведение на РЗИ от снощи (10.10.20) имаме шестокласник с положителен тест за Ковид-19. Детето не е на училище от миналата сряда. В момента е на домашно лечение в добро състояние. Според предписанието на РЗИ до 19.10.2020 включително са карантинирани всички ученици от VIe клас, както и 11 ученика от VIж клас, които са карали руски език в смесена група с болното момче. Карантинираните ученици ще преминат в обучение в електронна среда през Тиймс до 19.10.20 включително. Часовете ще се провеждат с обичайния график на междучасията и според известното до момента седмично разписание на часовете. Моля родителите да внимават за наличие на симптоми и при евентуална поява, да сигнализират личния лекар и класния ръководител. Към момента данни за други деца със симптоматика няма.

В изпълнение на предписанието на РЗИ до края на тази неделя (11.10.20) цялата сграда с всички помещения и общи части ще бъде дезинфекцирана 4 пъти.

Утре е нормален работен ден за цялото училище. Няма карантинирани учители. Моля, не забравяйте маските и спазвайте дисциплина и дистанция. Пазете се и бъдете здрави!

Кина Котларска, директор


На проведеното Държавно първенство по плажен хандбал Станимир Николов от VII "Д" клас завоюва трето място за младежи до 19 години с отбора си ХК "Раховец" и беше  награден за най-млад и перспективен състезател. Желаем му нови спортни успехи!